Ispis
PDF

O nama

 

Kao potreba za pružanjem što kvalitetnije usluge na polju informacijskih tehnologija, 2009 godine pokrenuli smo kompaniju FACIT d.o.o. Snagom volje i željom za uspjehom od male firme uspjeli smo pozicionirati na tržištu bitan integrator inovativnih tehnologija od komercijalnog sektora preko servisa i tehničke podrške do specijaliziranih uslužnih djelatnosti printanja i knjižare. Zahvaljujući ljudskom faktoru koji nam pruža stabilnost, sigurnost i snagu a svaki novi uspjeh dodatnu kreativnost i dinamičnost, danas smo postali prepoznatljivi po kvalitetu servisiranja naših kupaca, njihovih zahtjeva i potreba.

Cilj nam je ostvariti partnerske odnose sa našim kupcima i postati dio njihovog tima. Autorizirani smo prodajni i servisni centar vodećeg proizvođača opreme i naprednih rješenja za proizvodnju i upravljanje dokumentima - Xerox. To nam daje mogućnost da implementiramo inovativna rješenja i nove tehnologije i još više unaprijedimo brigu o našim korisnicima. Također, dio smo "Microsoft Partner Network"-a te svojim kupcima možemo ponuditi najbolja software-ska rješenja iz oblasti operativnih sistema i alata za obradu dokumenata.

Impresivnom i raznovrsnom ponudom opreme za uredsku i produkcijsku upotrebu možemo odgovoriti i najzahtjevnijim kupcima koji traže optimalni odnos cijene i kvaliteta. Kvalitetna oprema kombinirana sa inovativnim softverskim rješenjima garantuje reduciranje troškova poslovanja u cjelini.Ovakva kombinacija također omogućava virtualno upravljanje dokumentima bilo kojih formata integrirajući ih kroz cijelo preduzeće. Zahvaljujući stalnom tehničkom usavršavanju, naše osoblje je posvećeno zadovoljstvu korisnika kontrolom kvaliteta usluga i konsaltingom o korištenju tehničkih resursa. Uz to veoma smo ponosni na ekspeditivnost kojom kupcima osiguravamo snabdijevanje potrošnim materijalom i papirom.

Komplementarnost naših usluga i ponude omogućava korisnicima da ostanu fokusirani na vlastitu glavnu djelatnost i postizanje boljih poslovnih rezultata, produktivnosti i efikasnosti. Naša očekivanja su da budemo jedna od najboljih domaćih kompanija u integracijskim ICT rješenjima na BH tržištu, te kompetentan partner u regiji.

FACIT d.o.o.
Dr. Kasima Begića 23,
71000 Sarajevo, BiH 
 
Telefon: +387 33 / 229 335
Fax: +387 33 / 229 337 
e-mail: 
Radno vrijeme:
pon. - pet.: 
od 8:00 h do 16:30 h

Problem sa Vašim uređajem?

Naš ervis i  tehnička podršaka, sa dugogodišnjim iskustvom, stoje Vam na raspolaganju!

Renta uređaja!

Potreban Vam je toner ?

Naručite putem e-maila!

 

Naručite odmah!